003.jpg

Саме з такою назвою відбулось благодійне свято, присвячене багатодітним сім’ям, родинам з дітьми-інвалідами, родинам, які постраждали від злочинних дій бойовиків та російських найманців в зоні проведення АТО.

Захід проводиться в рамках безстрокової акції «Зігрій нужденну душу», а також присвячений десятиріччю Сумського обласного благодійного фонду «Милосердя», який вдесяте став організатором.

Свято зібрало більше 300 дітей та сімей учасників АТО з усієї області. Представники міської та обласної влади також не залишились осторонь. Сумський міський голова Олександр ЛИСЕНКО зазначив, що подібні заходи особливо важливі для тих, хто зараз потребує допомоги.

«Я вдячний організаторам за те, що роблять таку велику справу, адже щоденна допомога ближнім – справжній подвиг. Такі заходи дозволяють разом зібратися, обговорити існуючі проблеми та знайти шляхи їх вирішення», - наголосив Олександр ЛИСЕНКО.

Координатор Міжфракційного депутатського об’єднання Верховної Ради України по впровадженню дитячих Програм у Сумській області, Голова правління СОБФ «Милосердя» Раїса ВОРОНЕНКО подякувала всім, хто долучався до роботи благодійного фонду та вручила гостям грамоти. На цьому святкування не завершилось та продовжилось під час благодійного обіду.