005.jpg

2 березня у обласній філармонії відбувся урочистий концерт з нагоди відзначення 140-річчя дитячої музичної школи №1.

Серед запрошених гостей міські та обласні посадовці, учні школи та їх батьки, викладачі, а також ті, хто закінчив музичний навчальний заклад багато років тому.

З цією поважною датою викладачів та вихованців школи привітав заступник міського голови Степан ПАК: «День народження – це завжди подарунки. Тож хочу вам повідомити, що незабаром від Сумської міськради ви отримаєте рояль. Знаю, що такого подарунка ви чекали давно, тож тепер ваша мрія здійснилася».

Таку звістку зал сприйняв бурхливими оплесками.

Потому за багаторічну плідну працю, активну участь у культурно-мистецькому житті міста, значний особистий внесок у розвиток естетичного виховання підростаючого покоління та з нагоди 140-річчя дитячої музичної школи №1Степан Пак вручив грамоти міського голови та книги «Суми. Нове життя старих вулиць» викладачам цього музичного навчального закладу: Світлані ДРЯГІНІЙ, Людмилі ЄВТУШЕНКО, Вікторії ТИМЧЕНКО, Ользі ПАНЧЕНКО, Ларисі ЧАЙЧЕНКО, Володимиру СОКОЛОВУ.

Переглянувши урочистий концерт, кожен із присутніх отримав чимало позитивних емоцій та переконався, що вихованці дитячої музичної школи № 1 – це обдаровані діти, які розвивають свої здібності завдяки старанням своїх педагогів.