007.jpg

У рамках відзначененя Дня міста 2 вересня в Сумах вдруге відбудеться міський конкурс «Кращий сумський кондитер».

Він має на меті визначення кращих майстрів-кондитерів закладів ресторанного господарства та навчальних закладів міста, популяризацію їхнього досвіду роботи, підвищення професійного рівня студентів, а також сприяння розвитку малого та середнього підприємництва у Сумах.

Конкурс проводитиметься у двох вікових категоріях – кондитер (від 23 років і старше, без обмеження за віком) і кондитер-початківець (до 23 років) – за такими номінаціями: «Рідне місто Суми», «Казковий світ або Моє дитинство», «Солодкі фантазії» і художня робота з пряникового тесту.

До участі у конкурсі запрошуються працівники закладів ресторанного господарства, виробники кондитерських виробів, студенти профільних вищих і середніх навчальних закладів Сум.

Участь у конкурсі безкоштовна.

Заявки на участь приймаються не пізніше ніж за п’ять днів до початку конкурсу. Надсилати їх необхідно на електронну пошту відділу торгівлі This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.із зазначенням в темі листа «Заява на участь в конкурсі». До заявок додаються: копія особистої медичної книжки учасника, технологічна картка кондитерського виробу.

За результатами конкурсу у кожній номінації визначатимуться володарів трьох призових місць. Переможці отримають грамоти, квіти та цінні подарунки. Задля об’єктивності оцінювання до складу журі включили спеціалістів кафедри технології харчування СНАУ, Сумського центру професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу, представників різних структурних підрозділів міської ради, депутатського корпусу.

Нагадаємо, конкурс «Кращий сумський кондитер» вперше провели у Сумах на День міста торік з метою створення сприятливих умов для реалізації потенціалу молодих спеціалістів у сфері ресторанного господарства, підвищення іміджу міста. Конкурс проводиться у рамках заходів цільової Програми підтримки малого та середнього підприємництва в м. Суми на 2017-2019 роки та фінансується за кошти міського бюджету.

Заявка