005.jpg

У суботу, 23 вересня, президент об’єднання «Help-Point Sumy» Маріанне ПІФФАРЕТТІ разом із заступником міського голови Альоною ДМІТРЄВСКОЮ та директором Сумського обласного благодійного фонду «Хельвеція» Миколою РЕЗНІКОМ побувала у міському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня».

Візит був присвячений знайомству з відділенням денного перебування інвалідів з розумовою відсталістю «Спільнота». Маріанне Піффаретті та інші гості побачили роботу майстерень (швейно-ткацька, гончарна, столярна, соціально-побутова) та взяли участь у майстер- класах із декоративно-прикладного мистецтва, де змотали ляльку-мотанку «Бажанниця» і зробили оберіг із глини «Підкова».

Студія «Забава» привітала візитерів спектаклем «Довгоочікувана зустріч». Діти вручили гостям сувеніри та запросили до чаю.

Президент об’єднання «Help-Point Sumy» навела слова Федора Достоєвського про те , що жити потрібно для тих , кому ти потрібний, дружити лиш з тими , в кому ти впевнений, спілкуватися з тими, хто приємний, та бути вдячним тим, хто тебе цінує.

Міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня» та Маріанне Піффаретті поєднують багаторічні дружні взаємини. Гуманітарна допомога, яку отримують особи з інвалідністю, – інвалідні візки, ходунці, меблі, ліжка та інше – є серйозною підпомогою для підопічних комунальної установи.