004.jpg

13 – 14 листопада у Сумах відбудеться чергове навчання для голів та секретарів тендерних комітетів, яке організовує Сумська торгово-промислова палата.

Цього разу будуть розглянуті практичні питання щодо закупівель.

Зокрема мова піде про проведення закупівлі робіт (будівництво, реконструкції, ремонту, тощо) якщо у 2017 році виділена не вся сума за проектом, а лише частина; закупівля природнього газу: скільки контрактів треба заключати, щоб закупити газ; проведення закупівель на 2018 рік, коли починати для успішного та вчасного закупівельного процес; закупівля ліків: зміни в порядку закупівель; планування закупівель на 2018 рік: як правильно запланувати та уникнути помилок; пошук інформації про учасників у відкритих єдиних реєстрах, доступ, до яких є вільним; перевірка довідки про відсутність судимості на новому інтернет-ресурсі; правильне оприлюднення звіту про укладений договір: покрокова інструкція; новий формат отримання довідки про відсутність заборгованості зі сплати податків та зборів – особливості даної зміни у вимогах тендерної документації; вимоги до учасників за ст. 17 Закону: як правильно прописати; розгляд судової практики у сфері закупівель, розгляд типових помилок допущених тендерними комітетами.

Про все це учасникам навчання розповість кандидат економічних наук, лектор семінарів з навчання та підвищення кваліфікації членів комітетів з конкурсних торгів, тендерних комітетів протягом 3 років Олександра БІЛОПІЛЬСЬКА.

Інформація, надана під час семінару, стане у пригоді і тим замовникам, які хоч і не повинні створювати тендерні комітети, але проводять допорогові закупівлі через електронну систему публічних закупівель ProZorro.

Навчання відбудеться за адресою: м. Суми, вул. Іллінська, 7А (ВЦ «Іллінський», 2 поверх, зал №3).

Вартість за навчання для замовників за 1 людину становить 1110 грн з ПДВ. По закінченню навчання кожен із учасників отримає відповідний сертифікат.

Для реєстрації на участь у семінарі та отримання додаткової інформації, звертатися за телефоном: (0542)77-07-67, 067-542-91-19 або на е-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Програма семінару

Заявка на навчання

Гарантійний листи навчання