003.jpg

У неділю, 25 березня, у виставковому центрі «Іллінський» відбувся благодійний захід «Весна надії», спрямований на підтримку пацієнтів дитячої онкогематології.

Благодійний захід «Весна надії» організувала та провела за підтримки місцевої влади благодійна організація «Nova кров» Zumba. На першому поверсі виставкового центру було організовано великий ярмарок сучасних народних промислів, де можна було придбати різноманітні вироби хенд-мейду, а також картини місцевих художників. Паралельно на сцені, яка була розташована в центрі ярмарку, відбувався танцювальний марафон Zumba, який заряджав позитивом та бадьорістю усіх присутніх.

На вході до ярмарку розміщувалась скринька, до якої відвідувачі складали пожертви для онкохворих дітей, котрі нині перебувають на лікуванні.

Свій внесок у допомогу онкохворим дітям зробили творчі колективи та сольні виконавці міста. Серед таких і дитячий фольклорний колектив «Світанок» дитячої музичної школи № 4. Концертний виступ колективу складався із трьох музичних номерів: українська народна пісня «Іди доню, не барися», українська народна пісня «На полях широких», сучасна естрадна композиція «Ой сонечко яснесеньке» у виконанні Софії ЛАРЮКОВОЇ.

Організатори благодійного заходу висловили дирекції та колективу ДМШ № 4 велику подяку та сподівання на подальшу співпрацю з колективом школи, а також бажання і надалі запрошувати колектив «Світанок» на подібні заходи.

За словами організаторів, зібрати за день вдалося більше п’яти тис. гривень. Всі кошти планують передати онкогематології міста для закупівлі медикаментів та перев’язувальних матеріалів.