006.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО напередодні 70-ої річниці від дня запуску виробництва АТ «Сумський завод «Насосенергомаш», привітав трудовий колектив заводу із ювілеєм підприємства та нагородив трударів Почесними грамотами.

Очільник міста наголосив, що підприємство є найбільшим роботодавцем в обласному центрі та лідером на міжнародному ринку продажу, розширює географію економічних зв’язків та сприяє розвитку цілої країни.

«Я просто хочу сказати велике «Спасибі!». Ви є флагманом машинобудівної галузі не тільки нашого міста, а Сумської області, України. Ваша продукція не потребує додаткової реклами, тому що вона і так затребувана. Я знаю, що є замовлення не лише на 2020 рік, а й на декілька років вперед. Коли я розповідаю колегам з інших міст про Суми, то обов’язково згадую «Насосенергомаш», бо я був у цехах, я бачив яка це продукція, закликаю й інших побачити це на власні очі. Міська влада у свою чергу обов’язково підтримуватиме завод» – зауважив посадовець.

Привітав колег і голова правління АТ «Сумський завод «Насосенергомаш» Олександр КОВТУН та заступник генерального директора АТ «Сумський завод «Насосенергомаш» Володимир ЯМБУРЕНКО.