003.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО спільно із сумською громадою урочисто відкрили головну красуню міста – новорічну ялинку Сум з нагоди Дня Святого Миколая та прийдешніх новорічних свят.

Подивитись на довгоочікуваний та хвилюючий момент зібрались чимало людей. Близько тисячі сумчан прийшли на майдан Незалежності, щоб зустріти Миколая Чудотворця та разом засвітити новорічний символ.

Очільник міста побажав сумчанам мирного неба, сімейного тепла та злагоди у домі.

«Зараз оголосили, що на сцену вийде сумський міський голова, так думають багато дорослих, але насправді я працюю помічником Святого Миколая, бо я – Олександр Миколайович, і працюю увесь рік. Я слідкую за тим, щоб всі у нашому місці робили добрі справи. А нашій єдиній сумській громаді бажаю щастя, здоров’я та процвітання, все що ми зробили за цей рік – ми зробили разом! Вірте в те, що казка ніколи не закінчується, адже, якщо ти в це віриш, – дива трапляються, а мрії здійснюються!» – сказав посадовець.

Керівник обласного центру спільно з сумчанами прийняв від Сумського осередку Національної скаутської організації України «Пласт» Вифлеємський вогонь миру, що подолав довгий шлях і поєднав всіх християн у переддень Різдва Христового.