Print
Hits: 1811

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО відвідав змагання відкритого чемпіонату міста зі спортивної та фітнес аеробіки «Кубок Слобожанщини – 2020» («Sumy Aerobic Cup 2020»).

Від імені Сумської тергромади керманич обласного центру побажав усім учасникам ювілейного, 10-го, чемпіонату вдалого старту, наснаги та успіхів. А сумчанам ще й гідно представити своє місто на змаганнях.

«Вітаю всіх зі святом краси та грації! Бажаю кожному перемоги, в першу чергу над собою! Щиро вдячний тренерам та наставникам за виховання вольової, фізично загартованої та здорової молоді. Окремо звертаюсь до сумської команди. Ми пишаємося вами, бо ви прославляєте наше місто й усю територіальну громаду! Ми завжди сприятимемо вдосконаленню матеріальної бази спортивних закладів, розвитку фізичної культури і спорту в місті. Сподіваюсь, що на новому, сучасному помості зі спортивної аеробіки, який відповідає вимогам міжнародного стандарту гімнастичних видів спорту це вдаватиметься якомога краще», – наголосив очільник Сум і вручив нагороди першим переможцям змагань.

За результатами перших змагань журі визначило трійку лідерів у категорії «Діти 2013–2015 р. н.» та з виду програми «Індивідуальні жінки». Їх Олександр Лисенко спільно з депутатами міської ради Анатолієм САГАЧЕМ та Ольгою ФІРСОВОЮ, а також головою Сумської районної державної адміністрації Віталієм БУРБИКОЮ нагородили пам’ятними подарунками та грамотами.

Окрім того, подяку за розвиток спортивної аеробіки Сумщини вручили й заступнику міського голови Вірі МОТРЕЧКО, а заразом привітали й учасницю чемпіонату з Житомира Сюзанну ПАНЧОШНУ, у якої старт змагань збігся з Днем народження.

Протягом двох днів, 18 та 19 вересня, першість виборюватимуть вісім команд (з Харкова, Запоріжжя, Житомира, Бердянська, Боярки (Київська обл.), Мирнограда, Гірника (Донецька обл.) та Сум. До складу сумської команди ввійшли вихованці ДЮСШ «Спартак», КДЮСШ «Суми» та КДЮСШ №1.

Змагаються учасники чемпіонату на новому помості, який облаштували в Легкоатлетичному манежі коштом Сумської міської територіальної громади в сумі 720 тис. гривень.