Print
Hits: 1851

Олександр ЛИСЕНКО на І сесії новообраної Сумської міської ради склав присягу Сумського міського голови.

Перше засідання міської ради розпочалось із зачитування та оголошення  результатів виборів заступником голови Сумської міської територіальної виборчої комісії Ларисою СИМОНЕНКО.

Потому Олександр Лисенко склав присягу Сумського міського голови та отримав від міської ТВК посвідчення очільника Сум: «Урочисто присягаю, що буду вірно служити громаді та народові України. Неухильно дотримуватися Конституції України та законів України. Сприяти втіленню їх у життя, охороняти права, свободи і законні інтереси громадян, сумлінно виконувати свої посадові обов'язки».

Олександр Лисенко подякував сумчанам за підтримку та довіру на виборах і пообіцяв працювати над розвитком міста. Серед пріоритетних напрямків у своїй діяльності він назвав медичну галузь, розвиток економічної складової, екологію.

«Якби складно не було, які б складні і важливі рішення нам з вами не треба було приймати я хочу вам всім сказати, що я завжди буду казати правду, якою б вона не була», – зауважив очільник Сум.

У своїй промові він звернувся і до новообраних депутатів міської ради: «Ми отримали посвідчення, статус, повноваження, але це все другорядне. Перш за все ми з вами отримали накази громади і їхню довіру. І від того, як ми з вами скористаємося своїми можливостями залежить майбутнє нашого міста і кожного його жителя. Ми повинні розуміти, що те гасло, з яким наша команда йшла на вибори – «Ініціативи сумчан – наш план дій», повинно стати девізом нашої роботи. Бажаю всім успіху і плідної праці на благо нашого рідного міста Суми і нашої країни!».

З приводу кадрових призначень, Олександр Лисенко запропонував всім учасникам виборчих перегонів на посаду міського голови запропонувати кандидатури заступників і обрати колективно.

Привітав із початком роботи новообраного міського голову у даному скликанні та депутатів і голова Верховної Ради Дмитро РАЗУМКОВ.