0012.jpg

У Сумах з нагоди Дня Збройних Сил України відбулось покладання квітів до пам’ятного знаку воїнам, загиблим у зоні проведення АТО/ООС на Алеї Слави.

Вшанувати пам'ять бійців, які загинули в зоні АТО/ООС прийшли очільник Сум Олександр ЛИСЕНКО, секретар міської ради Олег РЄЗНІК, керуючий справами виконавчого комітету Юлія ПАВЛИК, голова обласної ради Віктор ФЕДОРЧЕНКО, депутати міської ради, військовослужбовці та волонтери.

«Наше місто пишається своїми захисниками. Тими, хто нині стоїть на сторожі миру та спокою, і тими, хто загинув, обороняючи цілісність рідної землі від підступного агресора, - наголосив Олександр Лисенко. - Сьогодні на армію покладаються надскладні завдання з оборони країни, захисту її суверенітету і територіальної недоторканності. І наші воїни постійно доводять ворогу на Сході і всьому світу, що нас, українців, не зламати. Впевнений, що наші Збройні Сили захистять Україну від ворога та подолають будь-які перешкоди на шляху до миру».

Від громади міста Олександр Лисенко подякував бійцям ЗСУ за самовіддану службу, побажав сил, наснаги, віри в щасливе майбутнє та здоров'я їхнім сім'ям.

Окрему вдячність він висловив волонтерам і медичним працівникам, хто в тилу допомагає бійцям нести нелегку військову службу.

Вшанувавши воїнів, які загинули за єдність та сувернітет України, хвилиною мовчання присутні поклали квіти до пам'ятного знаку загиблим в зоні АТО/ООС.