Print
Hits: 1501

Коштом Сумської міської територіальної громади службу «102» забезпечили спеціальними меблями, що дозволило покращити умови роботи операторів спецлінії та підвищити якість реагування на звернення громадян.

Начальник служби «102» Ярослав ШАБАЛЬ розповів, що у нього в підпорядкуванні 26 працівників. Основна функція підрозділу – оперативно прийняти дзвінок та передати для реагування працівникам поліції. Завдяки сприянню міської влади та громади нещодавно вдалося суттєво покращити умови роботи працівників спецлінії. Коштом бюджету Сумської міської територіальної громади – 395 тис. грн – робочі місця операторів обладнали спеціальними меблями.

Як зазначила інспектор служби «102» Анастасія ЛЕВЧЕНКО, тепер є можливість працювати відносно ізольовано, що своєю чергою забезпечує більш якісний прийом інформації від громадян, які звертаються.

«Ми розуміємо свій обов’язок спільно з органами поліції забезпечувати порядок і безпеку в нашому місті. Саме тому Сумська міська рада всіляко допомагає правоохоронцям, щоб у них були можливості вчасно реагувати на звернення, ефективно працювати та допомагати громадянам», – сказав Олександр Лисенко.

Принагідно очільник сумської громади привітав жіночу половину колективу служби «102» з прийдешнім святом та обговорив із керівництвом поліції поточні питання.