0010.jpg

Очільник міста Олександр ЛИСЕНКО відвідав КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди», де привітав маленьких пацієнтів із Міжнародним днем захисту дітей.

Найпершими вітали діток, які знаходяться на лікуванні у центрі дитячої хірургії, ортопедії та травматології, який запрацював недавно.

Міський голова мав змогу поспілкуватися і з дітьми, і з їхніми батьками, які подякували за можливість отримувати якісну медичну допомогу в комфортних та сучасних умовах.

«Дуже важливо привітати тих дітей, хто сьогодні, на жаль, за станом здоров’я перебуває у лікувальній установі. Але свято не обмежується якоюсь датою – головне бути щасливим і здоровим щодня. Те, що в цей день ви тут – нічого страшного. Упевнений, що ви зможете надолужити все!», – зауважив Олександр Лисенко.

Т. в. о. директора КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» Вікторія БУГАЄНКО повідомила, що на базі центру проводяться і планові операції, і ті, які потребують термінового хірургічного втручання. Для цього тут наявне все необхідне сучасне обладнання.

«Мені дуже приємно, що маленькі сумчани мають змогу лікуватися в таких умовах. Це велика заслуга Олександра Ємця, який всі свої сили віддав розвитку нашої міської дитячої лікарні, та ініціював процес створення такого центру. І за допомогою керівництва міської влади, Народного депутата України вдалося реалізувати цей проєкт», – сказав завідувач міського центру дитячої хірургії, ортопедії та травматології Володимир ЧИЖИК:

Нині шляхетну справу допомоги дітям продовжує благодійний фонд його імені. Президент благодійної організації «Благодійний фонд Олександра Ємця» – Наталія ЄМЕЦЬ – вручила всім дітям, які зараз лікуються у КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди», подарунки. Вона зазначила, що розвиток цього закладу був справою життя Олександра Ємця, тому найважливіше завдання – продовжити цю діяльність.