Print
Hits: 2757

Очільник міської громади Олександр ЛИСЕНКО відвідав заходи, які відбувалися в рамках свята для малечі, в сквері імені Тараса Шевченка.

Маленькі артисти брали участь у концертно-ігровій програмі «В небі сонечко сміється», квестовій командній програмі «Ми можемо!» (працювало вісім локацій: спортивна, туристична, краєзнавча, мальовнича, фотополювання, влучні стрільці, креативне рукоділля, співоча).

Окрім того, працювали додаткові локації: виставка робіт юних майстрів, турнір «Швидкі шахи», показові виступи вихованців гуртка «козацького двобою», сюрпризи для малюків «Дотик янгола», фотозона. Малеча долучилася і до флешмобу «Літо зустрічай!».

«Мені хочеться побажати лиш одного – насолоджуйтеся цією прекрасною порою. Дорослим бути круто, але кожен із нас хотів би знову побути малюком – прохолодним вечором обійняти маму, сходити в похід з батьком, погуляти з братиком, сестричкою та друзями. Живіть у цьому прекрасному моменті і насолоджуйтеся ним, а ми будемо стояти на сторожі вашого щасливого дитинства», – сказав Олександр Лисенко.

Солодкі подарунки учасникам святкування підготувала ТОВ «Сумська паляниця».

Також музичне вітання «Дзвенить оркестрів мідь» підготував Сумський оркестр Головного управління Національної поліції в Сумській області.