Print
Hits: 14611

Відсьогодні в Сумах розпочинається підключення багатоквартирних житлових будинків до системи централізованого опалення.

Директор ТОВ «Сумитеплоенерго» Дмитро ВАСЮНІН, зауважив, що, тепло до житлових будинків подаватиметься згідно з затвердженим графіком. За словами керівника теплопостачального підприємства, опалення включатимуть протягом шести днів.

Директор ТОВ «Котельня північного промислового вузла» Ірина РИБАЛЬЧЕНКО також повідомила про повну технічну готовність об’єкта до опалювального сезону.

«Роботу з підключенням бюджетної сфери до опалення ми налагодили. Наразі ваше завдання, щоб ви були готові підключати житловий фонд», – звернувся міський голова до директора підприємства.

Очільник Сум доручив керівникам теплових організацій звітувати йому про хід опалювального сезону і оперативно повідомляти в разі виникнення проблемних ситуацій.

За інформацією начальника управління освіти і науки Антоніни ДАНИЛЬЧЕНКО, наразі підключено до опалення 27 дитячих садочків, ця робота триває. Начальник управління охорони здоров’я Олена ЧУМАЧЕНКО повідомила, що з теплом уже всі стаціонарні відділення в лікувальних закладах, окрім КНП «Клінічна лікарня № 4», але і там протягом дня роботи з увімкнення опалення мають бути завершені.

Графік по ТОВ «Сумитеплоенерго»