Print
Hits: 1230

У Сумах відзначили працівників комунальних служб і департаменту інфраструктури міста з нагоди прийдешнього Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Очільник громади Олександр Лисенко разом з керуючим справами виконавчого комітету Юлією ПАВЛИК привітали та відзначили тих, хто працює в сфері ЖКГ громади.

«Упевнений, що за рік, який минув, кожен сумчанин переоцінив роботу комунальників і зрозумів, наскільки важливим є все те, що ви робите. У цей непростий час, під обстрілами, ризикуючи власним життям, ви робите все можливе, щоб в оселях сумчан було тепло, вода, світло, а в громаді  –  чистота і комфорт. Раніше це були звичайні, для багатьох непомітні речі, а зараз праця комунальників сприймається як подвиг, і ви стали для всіх справжніми героями!» – наголосив Олександр Лисенко.

Олександр Лисенко разом з Юлією Павлик відзначили працівників грамотами міського голови за наполегливу сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток житлово-комунального господарства та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

«З першого дня повномасштабного вторгнення багато працівників ЖКГ залишилися в місті та працювали задля забезпечення життєдіяльності громади. Вдячна тим, хто залишився і на своєму місці працював цілодобово. Велика подяка і тим працівникам, хто наразі продовжує виконувати свою роботу на благо громади, незважаючи на всі труднощі», – зазначила керуючий справами виконавчого комітету Юлія Павлик.

Також очільник громади подякував директорові департаменту інфраструктури міста Олександрові ЖУРБІ за професійну роботу та вручив Почесну відзнаку міської ради «За заслуги перед містом» III ступеня.