0010.jpg

На початку XLV сесії міської ради очільник Сумської міської громади Олександр ЛИСЕНКО та депутати привітали особовий склад МСК «Сумчанка» з успішним виступом на першому чемпіонаті Європи з хокею на траві 5S.

За вагомий особистий внесок у розвиток спорту, високі спортивні досягнення, піднесення іміджу міста на міжнародній спортивній арені, наполегливу плідну працю в галузі спорту, вагомий особистий внесок у розвиток хокею на траві та за зайняте III місце у складі національної збірної команди України з хокею на траві у першому жіночому чемпіонаті Європи 5S, який відбувся нещодавно у Польщі, відзначили тренерів та спортсменів, начальника команди.

Почесну відзнаку Сумської міської ради «За заслуги перед містом» III ступеня отримав головний тренер Світлана МАКАЄВА.

Почесною грамотою міського голови відзначено тренера Євгена БОНДАРЕНКА та спортсменів Оксану ПОНОМАРЕНКО, Катерину ШОКАЛЕНКО, Ольгу ГОНЧАРЕНКО.

Грамоти міського голови отримали начальник команди Марина МАКСИМЕНКО, спортсмени Карина ЛЕОНОВА, Валерія ЗАЙЦЕВА, Анна ТАНЧЕНКО, Катерина ПОПОВА.

«Наші сумчанки мають низку перемог на змаганнях різних рівнів та прославляють Суми на міжнародній спортивній арені! Будемо й надалі підтримувати команду, щоб вона залишалася найкращою!» – зазначив Олександр Лисенко.

Спортсмени МСК «Сумчанка» подякували очільнику громади та депутатському корпусу за підтримку, а вони у свою чергу зауважили, що й надалі допомагатимуть команді. Також Олександр Лисенко побажав сумчанкам успіхів на чемпіонаті Європи.