Print
Hits: 787

Заступник очільника Сумської міської ТГ Станіслав ПОЛЯКОВ відзначив медиків закладів охорони здоров’я громади з нагоди Дня медичного працівника України.

Від імені всіх сумчан посадовець подякував медикам за щоденну працю задля надання якісних медичних послуг.

«Медична галузь працює в посиленому режимі. Це дійсно так. Починаючи з 2014 року, наша медицина вийшла на інший рівень і пройшла багато випробувань. Наші лікарні обладнані сучасною технікою, надаються якісні послуги. Але медична допомога не була б такою професійною без лікарів. Дякую вам за щоденну нелегку роботу. Дякую за те, що кожного дня ризикуєте своїм життям. З упевненістю можу сказати, що наша медицина  – сучасна, якісна та професійна! Також хочеться згадати всіх тих медиків, чиє життя забрала війна. Вічна їм слава!» – наголосив Станіслав Поляков.

Почесну відзнаку Сумської міської ради «За заслуги перед містом» III ступеня отримав директор КНП «Клінічна лікарня Святого Пантелеймона» Володимир ПОЦЕЛУЄВ.

Медики комунальних підприємств закладів охорони здоров’я громади були відзначені грамотами міського голови за наполегливу сумлінну працю в галузі охорони здоров’я, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у надання медичної допомоги населенню Сумської міської ТГ та з нагоди Дня медичного працівника.

Нагадаємо, згідно з указом Президента України від 13 червня 2023 року, День медичного працівника в Україні тепер відзначають щороку 27 липня.