Print
Hits: 2224

Дорогі сумчани!

28 червня ми відзначаємо головне державне свято – День Конституції України!

20 років тому, виражаючи суверенну волю народу, спираючись на багатовікову історію українського державотворення і на основі здійсненого українською нацією, усім Українським народом права на самовизначення, Верховна Рада України прийняла Основний Закон нашої держави.

Він визначає права, свободи та обов’язки людини, як найвищої соціальної цінності. Нині, коли в країні триває військовий конфлікт, ми розуміємо, яку дорогу ціну нам доводиться платити за відстоюваня основних конституційних норм – цілісності, незалежності, демократії, суверенності держави.

Переконаний, нелегкі часи об’єднали сильну духом націю, навчили нас відповідальності. Ми серцем відчули, що найдорожче – це наша земля, наша Україна! Вірю, що згуртованість, цілеспрямованість та працьовитість стануть запорукою процвітання сумської громади!

Нехай мир і злагода панують на нашій землі! Бажаю невичерпних сил, упевненості в успішності розпочатих реформ та нових досягнень в ім’я європейського майбутнього нашого міста та всієї України!

Сумський міський голова                                                                                        Олександр Лисенко