002.jpg

5 серпня 2024 року департаментом проводилась робота по перерахуванню коштів державних допомог за серпень, які можна отримати у банківських установах вже з 6 серпня, а через поштові відділення АТ «Укрпошта» – згідно з графіком доставки.

Виплати проведені 11429 громадянам на 27,2 млн. гривень, а саме отримувачам допомоги сім’ям з дітьми; послуги з догляду за дитиною до трьох років «муніципальна няня»; на дітей, хворих на тяжкі захворювання; на дітей, які виховуються у багатодітних сім`ях; на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та грошове забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам; на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя; соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям; особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю; особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю, на догляд; щомісячної грошової допомоги особі, яка проживає разом з особою з інвалідністю I чи II групи внаслідок психічного розладу; тимчасової державної соціальної допомоги особі, яка досягла пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату; допомоги на догляд одиноким особам, які досягли 80 річного віку.

Також, 5 серпня у повному обсязі перераховано щомісячну компенсацію за пільгове забезпечення продуктами харчування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи І та ІI категорії, за серпень 2024 року (1539 одержувачам на 530,3 тис. гривень).