003.jpg

У ході Конференції відновлення України у Берліні Європейський Союз підписав перші гарантійні угоди на суму 1,4 млрд євро в рамках інвестиційного компонента програми Ukraine Facility. Програма фінансової підтримки представлена 3 інструментами та доступна для державного та приватного сектору.

Детальна інформація про затверджені програми та нові можливості для бізнесу за посиланням.

Міністерство економіки України за підтримки Київської Школи Економіки здійснює збір інвестиційних проєктів у ключових сферах економіки з метою виявлення найбільш пропрацьованих та перспективних проєктів для можливого їх представлення на міжнародних конференціях з питань відновлення України широкому колу міжнародних партнерів: потенційним інвесторам, міжнародним фінансовим організаціям, комерційним банкам та міжнародним компаніям.

Інвестиційні проєкти подаються шляхом заповнення форми за посиланням: http://surl.li/ufqnyg.

Також інформуємо і про програму DeveloPPP, орієнтовану на компанії, які хочуть інвестувати в країни, що розвиваються чи такі, що перебувають у стадії становлення, і розширювати свою операційну діяльність на місцевому рівні.

Конкурс нових ідей develoPPP Classic починається з 15 серпня, заявки надсилаються через платформу додатків develoPPP (https://oap.developpp.de/).