0012.jpg

Відеозапис засідання постійної комісії Сумської міської ради VIII скликання з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, розвитку підприємництва, торгівлі та послуг, регуляторної політики (27.09.2024)

Відеозапис засідання постійної комісії Сумської міської ради VIII скликання з питань архітектури, містобудування, регулювання земельних відносин, природокористування та екології (24.09.2024).

Відеозапис засідання постійної комісії Сумської міської ради VIII скликання з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, розвитку підприємництва, торгівлі та послуг, регуляторної політики (19.09.2024).

Відеозапис засідання постійної комісії Сумської міської ради VIII скликання з питань законності, взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та протидії корупції, місцевого самоврядування, регламенту, депутатської діяльності та етики, з питань майна комунальної власності та приватизації (20.09.2024).

З 1 по 15 вересня на вебпорталі «Єдина система місцевих петицій» оприлюднене нове електронне звернення.

Відеозапис засідання постійної комісії з питань архітектури, містобудування, регулювання земельних відносин, природокористування та екології Сумської міської ради VIII скликання (10.09.2024).

Відеозапис засідання постійної комісії Сумської міської ради VIII скликання з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, енергозбереження, транспорту та зв’язку (4.09.2024).

Відеозапис LVI (позачергової) сесії Сумської міської ради VIII скликання (3.09.2024).

Перший заступник міського голови Артем КУЗНЕЦОВ провів особистий прийом громадян.

Заступник міського голови Римма БИКОВА провела перший на посаді особистий прийом громадян.