003.jpg

Міський голова заявив про створення робочих груп, які опрацьовуватимуть оптимальні шляхи вирішення актуальних та болючих для містян питань. Про таке рішення він повідомив 16 серпня на засіданні виконавчого комітету.

«По всіх проблемних питаннях будуть діяти робочі групи, аби допомогти структурним підрозділам міської ради у їх вирішенні», – зазначив очільник міста.

Окрім двох вже створених робочих груп, що займаються відновленням роботи ліфтового господарства та перевіркою зон відпочинку, найближчим часом запрацюють робочі органи, що займуться вивченням питань встановлення будинкових лічильників газу та служби у Збройних силах за контрактом.

У вже діючих оновлять керівництво у зв’язку з хворобою заступника міського голови Олександра Журби. А до новостворених включать представників громадськості та посадовців. Зважаючи на гостроту проблеми лічильників, зазначив міський голова, відповідну робочу групу він очолить особисто. Членам виконавчого комітету Олександр Лисенко запропонував також якнайшвидше визначитись, в якій вони працюватимуть.

Міський голова окремо зауважив, що замість обіцяного безкоштовного встановлення поквартирних приладів обліку блакитного палива, газопостачальні організації облаштовують загальнобудинкові, проти чого протестують сумчани та скаржаться міській владі. Відтак, він планує порушити це проблемне питання у відповідних відомствах у Києві.