005.jpg

Відділ «Служба 15-80» повідомляє про регламентні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, які вимагають відключення води в будинках.

У четвер, 26 вересня, КП «Міськводоканал» призупинить роботу одного з водозаборів.

Міжнародний комітет Червоного Хреста в Україні надав КП «Міськводоканал» труби для відновлення повітропроводу очисних споруд.

У зв'язку з ремонтно-відновлювальними роботами на енергетичних об’єктах НЕК «Укренерго»,  в середу, 25 вересня, буде знеструмлено один із водозаборів Сум.

АТ «Сумиобленерго» на середу, 25 вересня, запланувало тимчасові знеструмлення окремих мікрорайонів Сум у зв’язку з ремонтно-відновлювальними роботами на енергетичних об’єктах НЕК «Укренерго».

Відділ «Служба 15-80» повідомляє про регламентні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, які вимагають відключення води в будинках.

Фахівці КП «Шляхрембуд» запланували виконати поточні ремонти під’їзних доріг до десяти освітніх закладів міста та в житлових мікрорайонах Сумської МТГ.

Фахівці КП «Міськводоканал» нещодавно замінили на одній із водонасосних станцій глибинний насос артезіанської свердловини.

Керівництво КП «Чисте місто» вивчало досвід Харкова в питанні управління відходами від руйнувань, з метою запобігання та зменшення їх негативного впливу на довкілля та здоров’я людей.

З метою збільшення кількості пасажирського транспорту до КНП «Центральна міська клінічна лікарня», з понеділка, 23 вересня, на маршруті Nº 64 «Добровільна – Добровільна» курсуватиме додатковий автобус.