004.jpg

Про це повідомив заступник міського голови, керуючий справами виконавчого комітету Віктор ВОЛОНТИРЕЦЬ під час апаратної наради 18 квітня.


У відповідності із законодавством України, після прийняття та оприлюднення рішення виконавчого комітету щодо нових тарифів на житлово-комунальні послуги протягом 15 днів цю інформацію необхідно довести до жителів міста.

«Рішення виконавчого комітету було ухвалено 6 квітня, 12 квітня – оприлюднене. Тобто, до 1 травня кожен сумчанин має бути поінформованим про нові тарифи», – зазначив Віктор Волонтирець.

Він наголосив на посиленні інформаційно-роз’яснювальної роботи серед сумчан щодо нової вартості тарифів на житлово-комунальні послуги та вивіз сміття. Обслуговуючі організації мають розмістити відповідні оголошення у кожному будинку міста.

Нагадаємо, 6 квітня члени виконавчого комітету проголосували за встановлення тимчасових тарифів обслуговуючим компаніям. Серед них ТОВ «КК «ДомКомСуми», ПРБП «Рембуд», КП «Сумижилкомсервіс», КП «Сумитеплоенергоцентраль», ТОВ «Керуюча компанія «Сумитехнобудсервіс», ТОВ «ФОРЕКС ПЛЮС» та компанія з вивозу сміття ТОВ «А-МУССОН».