0010.jpg

Департамент інфраструктури міста повідомляє про початок роботи над проєктом місцевого плану управління відходами Сумської міської ТГ.

Вже можна подавати кандидатури до складу відповідної робочої групи з-поміж учених, науковців, фахівців, представників громадськості, а також пропозиції до майбутнього документа (40000 Сумська обл., м. Суми, вул. Британська, 21; каб. 300; електронна пошта: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.).

Заявки до робочої групи приймаються до 25 вересня, до проєкту місцевого плану управління відходами (у письмовому вигляді з обґрунтуванням) – до 2 жовтня.

Місцевий план управління відходами – документ державного планування, що містить комплекс взаємозв’язаних завдань і заходів, узгоджених за строками та ресурсним забезпеченням з усіма зацікавленими виконавцями, спрямованих на забезпечення сталого управління відходами в населених пунктах в межах території територіальної громади з урахуванням принципів співробітництва органів місцевого самоврядування, сформованих на підставі оцінки поточного стану сфери управління відходами та вже розроблених моделей.