0012.jpg

Про це Інформаційному порталу Сумської міської ради повідомили в управлінні «Інспекція з благоустрою міста Суми».

Там повідомляють, що на наступний тиждень було оформлено дозволи на проведення планових земляних робіт по вул. Березовій, 17; вул. Заливній, 58А; пров. 2-му Продольному; пров. Слюсаревському, 9; вул. Горького, 1; вул. Б. Шлях, 13; вул. Кленовій; пр-т М. Лушпи, 39; вул. Б. Шлях (район АЗС); вул. Д. Коротченко, 35; пр-ту Курському та вул. Ковпака. Також КП «Сумитеплоенергоцентраль» отримало 2 дозволи на заміну каналізаційної мережі по вул. Петропавлівська, 107 та вул. О.Аніщенка, 1.

Окрім того, управління «Інспекція з благоустрою міста Суми» інформує про те, що з 6 по 10 червня проводилися і аварійні розриття. А саме ТОВ «Сумитеплоенерго» виконували роботи по вул Охтирській, 17; вул. Горького, 56; вул. Леваневського, 22; вул. Горького, 5а; пр.-т Курський, 49; пр-ту Шевченка, 19-21; вул. Д. Коротченко, 15. КП «Міськводоканал» отримало дозвіл на розриття на межі вул. Ярослава Мудрого та вул. Засумської.

Загалом за 2016 рік «Інспекцією з благоустрою м. Суми» було оформлено 335 дозволів.

Після завершення усіх робіт їх виконавці зобов’язані відновити порушені об’єкти благоустрою, за чим пильно слідкує Інспекція.