003.jpg

Працівники КП «Шляхрембуд» минулого тижня крім ремонту доріг прибирали вуличний змет на автошляхах та виконували роботи з поточного утримання зупинок громадського транспорту.

Щоденно на прибиранні доріг від вуличного змету – піску, сміття, ґрунтових та інших наносів, працювало шість одиниць техніки КП «Шляхрембуд» – тракторні щітки, навантажувачі, самоскиди тощо.

Тричі на тиждень (в нічний час по понеділках, середах та п’ятницях) на дорогах обласного центру додатково працювали ще п’ять одиниць техніки: три підмітально-прибиральні машини «Бродвей» та два дорожніх пилососи «Джонстон».

В рамках поточного утримання зупинок громадського транспорту працівники КП «Шляхрембуд» двічі на місяць миють скляні павільйони на зупинках, тричі на тиждень вивозять сміття з урн та підмітають посадкові майданчики.

Протягом минулого тижня працівники КП «Шляхрембуд» почистили тротуари від дорожніх наносів та сміття, викосили бур’ян на шляхопроводі по просп. Перемоги та Баранівському шляхопроводі.

Також сумські шляховики вже розпочали прибирання опалого листя на вулицях обласного центру. Цього літа через тривалу спеку й засуху падолист розпочався набагато раніше, ніж зазвичай.