007.jpg

За ініціативи міського голови Олександра ЛИСЕНКА КП «Зелене будівництво» облаштувало на проспекті Михайла Лушпи квіткову інсталяцію «Ми любимо Суми».

«Це квітковий напис показує ставлення кожного сумчанина до свого міста. Дякую працівникам КП «Зелене будівництво» за втілення ідеї та за те, що надали змогу долучитись до цього процесу та зробити останні штрихи. Я завжди казав: у місті має бути не лише чисто, а й красиво, і ми над цим працюємо. Суми повинні бути містом, в якому хочеться жити», – зазначив Олександр Лисенко, котрий був ініціатором появи такої інсталяції та особисто висадив кілька квітів.

Дерев'яні форми для слів «ми» та «Суми» працівники КП «Зелене будівництво» зробили з підручного матеріалу і висадили всередині них цинерарії. А от слово «любимо» замінили величезним серцем із сальвій. За словами директора комунального підприємства Володимира ЛАВРИКА, перших квітів використали близько 900 штук, других – понад 4000.

Нещодавно зеленбудівці потішили сумчан іще одним подарунком: облаштували вздовж вулиці Г. Кондратьєва (від Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» ім. І. Г. Харитоненка до повороту на с. Червоне) оригінальні клумби.

А ще задумали викласти в сквері «Дружба» з обох боків квіткові сумки.