007.jpg

Відділ молодіжної політики запрошує сумську молодь на пейнтбольний турнір, присвячений Дню захисників і захисниць України.

Молодь Сумської міської територіальної громади запрошують до участі в тренінгу з проєктного менеджменту.

У Сумах спортсменам і тренерам вручили почесні відзнаки, грамоти, грошові сертифікати та цінні подарунки за високі досягнення у спорті та з нагоди прийдешнього Дня фізичної культури та спорту.

Фахівці відділу молодіжної політики презентували представникам молодіжних громадських організацій і керівництву сумської громади проєкт цільової комплексної програми «Суми – громада для молоді» на 2025 – 2027 роки.

У відділі молодіжної політики розпочали прийом пропозицій до Календарного плану молодіжних заходів на 2025 рік та запрошують подавати цікаві ідеї заходів і активностей для молоді Сумської МТГ.

Конкурсний комітет обрав з-поміж 21 претендента п'ять переможців конкурсу «Молодіжна еліта

Команда працівників відділу молодіжної політики, МЦ «Романтика» та Молодіжної ради при міській раді взяла участь у триденному Українському молодіжному форумі 2024 «Вільні мріяти».

Відділ фізичної культури та спорту за два дні завершує приймати пропозиції щодо кандидатів на призначення премії Сумської міської ради кращим тренерам.

Обдаровані учні закладів освіти Сумської міської ТГ – переможці олімпіад, конкурсів, турнірів, спортивних змагань стали стипендіатами голови Сумської ОВА.

Розпочалась реєстрація «2nd Sumy Color Run», який проведуть у Сумах до Дня міста.