001.jpg

Команда працівників відділу молодіжної політики, МЦ «Романтика» та Молодіжної ради при міській раді взяла участь у триденному Українському молодіжному форумі 2024 «Вільні мріяти».

Захід зібрав на одному майданчику майже 300 представників і представниць молодіжної сфери з різних куточків України.

Учасники та учасниці обмінювались досвідом, напрацьовували ідеї щодо залучення молоді до розвитку та відбудови країни.

У Форумі взяли участь Глава держави, урядовці, очільники дипломатичних представництв іноземних держав, керівники міжнародних донорських місій та інші.

«Ми напрацьовували пропозиції до Державної цільової Програми «Молодь України» на 2026 – 2030 роки і я мала можливість фасилітувати групу молодіжних працівників та публічних службовців. Надзвичайно круто попрацювали! Ми ті, хто має мріяти та діяти сьогодні!» – повідомила начальник відділу молодіжної політики Тетяна СЕНЧИЩЕВА.

Підсумкові матеріали заходу передадуть громадськості та державним структурам для сприяння подальшому розвитку молодіжної діяльності та формуванню Концепції Державної цільової соціальної програми «Молодь України» на 2026 – 2030 роки.

Форум організувала Рада з молодіжних питань при Президентові України у співпраці з Міністерством молоді та спорту, у взаємодії з Офісом Президента України та за підтримки низки міжнародних партнерів.