006.jpg

Управління освіти і науки нагадує одинадцятикласникам процедуру проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

У розділі Пробне ЗНО-2016 в особистому кабінеті учасника тестування розміщено запрошення, в яких зазначено час і місце складання іспиту.

Доступ до сторінки здійснюється за логіном та паролем, отриманими під час реєстрації на пробне зовнішнє незалежне оцінювання.

У разі втрати цих наборів символів потрібно відправити на електронну пошту Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript. запит на їх відновлення, вказавши ПІБ, контактний номер телефону, місце навчання та місто проходження цього тестування.

Учасники іспиту мають прибути до пункту пробного ЗНО з 10:15 до 10:50. При собі необхідно мати документ, який посвідчує особу (паспорт; свідоцтво про народження), ручку з пастою чорного кольору.

Нагадаємо, на пробне зовнішнє незалежне оцінювання відведено три дні у квітні. 2 та 9 квітня відбудуться платні тестування для всіх охочих (першого дня випускники складатимуть іспит із української мови і літератури, другого – з біології, географії, історії України, математики, фізики, хімії, а також з англійської, німецької, іспанської, французької або російської мов).

Потому, 16 квітня, на базі СумДУ (вул. Римського-Корсакова, 2) відбудеться безкоштовне пробне тестування для випускників пільгових категорій.

Пробне ЗНО допоможе одинадцятикласникам завчасу ознайомитись із процедурою проведення іспиту; психологічно адаптуватись до неї; навчитись працювати із зошитом та бланками відповідей; правильно розраховувати час на виконання завдань ЗНО.

 

Схема доїзду до пунктів проведення пробного ЗНО