003.jpg

Сертифікати переможців, грамоти міського голови та грошові винагороди в сумі 15 тис. грн отримали п’ять переможців міського конкурсу «Молодіжна еліта».

На початку урочистої церемонії нагородження кращих представників молоді Сумської МТГ учасники виконали акапельно Гімн України та вшанували хвилиною мовчання усіх полеглих за волю й незалежність України.

В. о. міського голови Артем КОБЗАР, вітаючи учасників церемонії, підкреслив, що молодь сумської громади є взірцем для старшого покоління, якому багато чому можна повчитись у молодих і активних.

«Це висока честь – завдяки власній праці, ініціативності та наполегливості стати лідерами у когорті молодих та ініціативних жителів громади. Попри всі складнощі воєнного стану, повітряні тривоги й обстріли ви згуртовані, мотивовані, ви робите неймовірні речі, і створюєте ініціативи, корисні для міста. Тому ви дійсно – молода еліта нашої громади. Ми разом ідемо до нашої спільної перемоги і впевнено дивимось разом у мирне майбутнє. Звертайтесь до нас із будь-якими ініціативами і ми обов’язково їх підтримаємо», – акцентував Артем Кобзар.

Далі Артем Кобзар вручив сертифікати та грамоти міського голови переможцям конкурсу «Молодіжна еліта».

Серед них Світлані ЗІНЧЕНКО – у номінації «Волонтерська діяльність», Карині ФЕНЕНКО – у номінації «Громадський діяч у сфері молодіжної політики», Віталію ВЕЛІТЧЕНКУ – в номінації «Культурно-мистецька діяльність», Олені ОМЕЛЬЯНЕНКО – в номінації «Наукова діяльність», Марині КУРИЛЕНКО - у номінації «Лідер студентського самоврядування». Усі переможці також отримали грошові винагороди у сумі 15 тис. грн.

Заступник міського голови – голова конкурсу «Молодіжна еліта» Станіслав ПОЛЯКОВ у вітальному слові підкреслив: відзнаки отримали кращі.

«Як у дискусіях народжуються істини, так в активній роботі проявляються лідери. Ці нагороди є визнанням ваших особистих зусиль і активної діяльності. Побажаю вам ніколи не зупинятись на досягнутому. Ставте собі нові життєві цілі та впевнено рухайтесь вперед. Дуже скоро саме вам, молодим лідерам, розбудовати нашу громаду і Україну», – сказав посадовець.

Своєю чергою начальник відділу молодіжної політики Тетяна СЕНЧИЩЕВА зазначила, що головна мета діяльності відділу молодіжної політики, колективу МЦ «Романтика», органів студентського самоврядування – допомогти молоді проявити себе, стимулювати конкуренцію ідей, проєктів та допомагати в їх практичній реалізації.

«Я пишаюсь, що в нашій громаді потужно розвивається молодіжний рух і що є люди з лідерськими якостями, які задають тон цій активній роботі, кожен у своєму напрямку. Молодіжна еліта – цінність нашої громади і від імені всієї молоді дякуємо, що ви – як місцева влада завжди підтримуєте всі наші ідеї й ініціативи», – сказала очільниця відділу молодіжної політики.

Подяками відділу молодіжної політики відзначили двох членів Молодіжної ради при Сумській міській раді: студентів відокремленого структурного підрозділу машинобудівного фахового коледжу СумДУ – Назара ПЕДЧЕНКА та Ірину ІВАНОВУ.