005.jpg

Шляхом українського воїна-козака: рій «Січові орли» та рій «Побратими» Стецьківської школи взяли участь у Всеукраїнському етапі дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

За результатами змагань рій «Січові орли» Стецьківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів нагороджено Грамотами: за ІІ місце у змаганні «Метання гранати»; за ІІІ місце у змаганні «Смуга перешкод»; за підготовку та злагодженість команди під час виконання тактичних дій на полі бою.

Дипломами: за гідне виконання творчого завдання «Впоряд»; за відмінні показники у конкурсі «Тактична підготовка - дії підрозділу в бою»; за І місце в антифейковій грі «НотаЄнота».

Під час конкурсу джури з рою «Січові орли» показали свої знання і навички у стройовій підготовці, тактичних та спортивних змаганнях, конкурсах на знання історії України, героїчних подвигів українських воїнів та національних культурних традицій. А згуртованість, дисципліна, вміння працювати в команді стали запорукою успішного проходження всіх етапів патріотичного вишколу.

Рій «Побратими» Стецьківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів за підсумками Всеукраїнського етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») нагороджений дипломом «За відповідальне несення осавульської служби».