0010.jpg

Громадян запрошують на консультацію та лікування до Сумського науково-практичного Центру нейрохірургії хребта, що діє на базі нейрохірургічного відділення КНП «Центральна міська клінічна лікарня».

Команда лікарів Сумського науково-практичного Центру нейрохірургії хребта надає високоспеціалізовану медичну допомогу пацієнтам з вродженою та набутою патологією хребта та спинного мозку на основі сучасних підходів до діагностики та лікування.

Показання для консультації та лікування:

ускладнена та неускладнена травма хребта; вроджені деформації хребта; грижі міжхребцевих дисків; стеноз хребтового каналу; дегенеративний сколіоз та кіфоз; спонділолістез хребців; остеопороз; дисметаболічні та дегенеративні деформації хребта; інфекційні неспецифічні ураження хребта; пухлинна патологія хребта та спинного мозку.

У відділенні також надається висококваліфікована медична допомога хворим на гострий мозковий інсульт (геморагічний /ішемічний); різні види гідроцефалій, пухлин головного та спинного мозку; травм та дегенеративних захворювань хребта; різні форми больового синдрому центрального та периферичного генезу; наслідками перенесеної тяжкої черепно-мозкової та хребетної травми (які потребують оперативної корекції); вроджені аномалії головного та спинного мозку.

Консультації та лікування в Центрі нейрохірургії хребта доступні усім пацієнтам, незважаючи на місце реєстрації.

Консультація за електронним направленням безоплатна.

Консультують та надають допомогу:

Володимир КОЛЕСНИК – завідувач відділення, лікар-нейрохірург вищої категорії, кандидат медичних наук;

Костянтин ПОПСУЙШАПКО – лікар-нейрохірург, вертебролог, доктор медичних наук та провідний науковий співробітник Інституту патології хребта та суглобів ім. проф. Ситенка;

Сергій ЗІНЧЕНКО – лікар-нейрохірург, спеціаліст з нейрохірургії дитячого віку;

Юрій КОТЛЯРЕВСЬКИЙ - лікар нейрохірург вищої кваліфікаційної категорії, спеціаліст з ендоваскулярної нейрохірургії;

Олександр ЦИНДРЕНКО – лікар-нейрохірург, спеціаліст з онкопатології, патології хребта, інші високопрофесійні лікарі-нейрохірурги, та анестезіологи – реаніматологи.

Запис на консультацію за телефонами:

+ 38 (0542) 70-13-00 - реєстратура;

+ 38 (0542) 70-13-26 - телефон відділення;

+38(095)6788805 – Володимир Колесник, завідувач відділення нейрохірургії;

або через систему Helsi.me.