001.jpg

БО «Парафіяльний благодійний фонд «Карітас – Суми» реєструє жителів Битицького та Великочернеччинського старостинських округів на отримання грошової допомоги в рамках проєкту «Зимова допомога: Підтримка вразливих домогосподарств, що постраждали від конфлікту на сході та півночі України».

Допомога в розмірі 10800 грн на особу надається для забезпечення базових потреб (їжа, одяг, предмети гігієни та інше) представникам вразливих верств населення.

Умовою я отримання «зимової субсидії» від БО «Карітас – Суми» є реєстрація на території зазначених старостинських округів і наявність у заявників одного з визначених критеріїв вразливості.
 
Грошова допомога надається заявникам, які у період останніх трьох місяців до моменту реєстрації у цій програмі не отримували таку допомогу від інших неурядових громадських організацій.

З усіх питань щодо участі у проєкті звертатись до БО «Парафіяльний благодійний фонд «Карітас – Суми» (вул. Іллінська, 112, каб. 3); телефон: (095)7757619).

Проєкт «Зимова допомога» реалізується за підтримки Католицької служби допомоги (CRS) та діє на території трьох областей: Сумської, Харківської та Полтавської.