007.jpg

Три медичні заклади Сумської міської ТГ отримали гуманітарні вантажі від благодійників, серед якого реанімобіль, медичне обладнання, медикаменти, витратні матеріали та інші товари медичного призначення.

Для КНП «Сумська дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» волонтери ГО «СББ-ТИЛ» передали реанімобіль для транспортування хворих.

Як розповіла волонтерка організації Віталія ВЕРЕМІЄНКО, авто 2015 року випуску передали партнери з Німеччини. Реанімобіль обстежили на станції техобслуговування та в гарному технічному стані передали медикам.

В. о. міського голови Артем КОБЗАР від імені жителів сумської громади подякував благодійникам Німецько-української благодійної організації «Blau-Gelbes-Kreuz e.V.» з міста Кельн (Німеччина), а також особисто Юлії Бабенко, Саші Фадєєву та всій великій спільноті волонтерів БФ «Синьо-Жовтий хрест» за переданий медичний автомобіль.

Гуманітарний вантаж отримали й у КНП «Центральна міська клінічна лікарня». Для потреб медзакладу й покращення лікування пацієнтів нове медичне обладнання, засоби, приладдя, і медикаменти передали для лікарні у Сумах БФ молодіжної ініціативи «Надія», доброчинці Revival Foundation та Geri Care, а також долучився до благодійництва перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань здоровʼя нації Валерій ДУБІЛЬ.

Для КНП «Сумська міська клінічна лікарня Святого Пантелеймона» команда волонтерів та благодійників доставила антипролежневі матраци, подушки, вітаміни, витратні матеріали тощо.

Директор медичного закладу Володимир ПОЦЕЛУЄВ зазначив, що надана благодійна допомога, особливо доцільна для медичних закладів прикордонних міст та висловив вдячність Благодійному фонду молодіжної ініціативи «Надія», фонду Дениса Парамонова, Revival Foundation та Geri Care, Eltech Trust, компанії «Дойч-Фарм», БФ «БаЛу» за надійне партнерство, яке під час війни має особливу вагу й значення.