007.jpg

КУ «Центр учасників бойових дій» та один з приватних реабілітаційних центрів міста уклали партнерську Угоду про співпрацю.

Спільна діяльність сторін, яку ініціював депутат міської ради Вадим АКПЄРОВ, полягатиме в якісній медичній, фізичній та психологічній реабілітації осіб, які потребують підтримки після участі в бойових діях.

Центр учасників бойових дій надаватиме інформацію про військовиків, які потребують таких послуг, і скеровуватимуть їх до реабілітаційного центру. Той, своєю чергою, забезпечуватиме надання професійних послуг з медичної та психологічної реабілітації відповідно до сучасних стандартів і з урахуванням потреб кожного учасника.

Щомісяця у реабілітаційному центрі прийматимуть безоплатно до 10 захисників і захисниць.

«Це перший досвід співпраці нашої установи з комерційним партнером. Дякую центру за розуміння та підтримку у такій важливій справі. Там працюють фахівці своєї справи, які використовують у своїй роботі передовий досвід та новітнє обладнання. Спільна робота наших установ дозволить ще ефективніше проводити реабілітацію військовиків. Це сприятиме швидшому їх відновленню та поверненню до повноцінного життя», – зазначив директор КУ «Центр учасників бойових дій» Сергій ХІРО.