005.jpg

В. о. міського голови Артем КОБЗАР і представники депутатського корпусу привітали колектив КП «Міськводоканал» зі 130-річчям підприємства.

Представники влади громади від себе особисто та всіх сумчан подякували водоканальцям за професіоналізм і те, що в надскладних умовах сьогодення їхніми, часом неймовірними зусиллями в місті стабільно функціонують системи водопостачання та водовідведення. Керівництво громади запевнило, що й надалі підтримуватиме підприємство яке так потрібно споживачам.

«За свою історію сумський водоканал пережив багато подій та залишився найважливішою частиною господарства Сум, без якої неможливе життя міста. І сьогодні попри постійні ворожі удари колектив КП «Міськводоканал» продовжує рухатися далі. Дякую кожному за те, що тримаєтесь! За професіоналізм та відданість своїй справі! Щиро вітаю ваш дружній колектив та бажаю всім нам Перемоги, миру, здоров’я, безперебійного водопостачання, а підприємству – розвитку, процвітання та реалізації всього задуманого!» – сказав Артем Кобзар.

Цього дня привітали колектив підприємства також його керівництво та представники обласної профспілки працівників галузі. Окремим працівникам і підрозділам вручили відзнаки.
Директор КП «Міськводоканал» Анатолій САГАЧ відзначив внесок у загальну справу кожного працівника підприємства, котрий з 24 лютого 2022 року залишається на робочому місці та продовжує надавати споживачам життєво необхідні послуги. Також керівник КП «Міськводоканал» подякував владі громади та партнерам, які підставили підприємству плече та допомагають не лише стабільно функціонувати, а й розвиватись.

З початком повномасштабного вторгнення частина працівників комунального підприємства приєднались до лав захисників України. Підприємство активно займається волонтерською діяльністю. Через проблеми з енергопостачанням водоканалу довелося суттєво переосмислити питання енергонезалежності. Тому наразі для стабільної роботи комунальне підприємство успішно впроваджує альтернативні джерела та енергозберігаючі технології.