0010.jpg

Депутат міської ради Єфрем ЛАЗАРЄВ спільно з командою БФ «Чисті серцем» та жіночого об’єднання «Мереживо» передали рятувальникам 40 сучасних французьких налобних ліхтариків.

Допомогу зібрали для Першого державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Сумській області.

Вартість одного комплекту такого обладнання становить 2734 грн.

Компактні легкі прилади мають потужність 600 люмен і дальність освітлення до 115 м, працюють у трьох режимах білого світла та двох режимах червоного, що дозволяє адаптувати освітлення під різні умови, допомагає рятувальникам працювати вночі та в темних приміщеннях.

Як зазначив депутат міськради Єфрем Лазарєв, важливо допомагати рятувальникам у роботі, адже в підсумку, йдеться про безпеку кожного жителя сумської громади.

«Наших рятувальників заслужено називають героями без зброї. Вони щодня ризикують своїм життям під час ліквідації пожеж, наслідків техногенних аварій, пошукових операцій. Вже понад два роки від початку повномасштабного російського вторгнення вони професійно й самовіддано, часто – з ризиком для власного життя, усувають руйнівні наслідки ворожих обстрілів та авіаційних ударів, і рятують наших людей, за що вся громада, керівництво, депутатський корпус Сумської МТГ їм щиро вдячні», – зазначив Єфрем Лазарєв.