001.jpg

Інформація про актуальну ситуацію.

Електроенергія:

  • застосування графіків погодинних відключень не прогнозується (актуальна інформація – на сайті АТ «Сумиобленерго», у соцмережах Facebook та Telegram, а також в особистому кабінеті).

Гаряча вода:

  • на проведення гідравлічних випробувань зупинено чотири котельні;
  • через пориви на  мережах і проведення ремонтних робіт немає води в будинках за адресами: пров. Харитоненків, 8, 9, 10, 11; вул. Марко Вовчок, 13Б; просп. Михайла Лушпи, 22 (шостий, сьомий, восьмий під'їзди), 50; вул. Героїв Крут, 30; вул. Британська, 23/1, 23/2, 25. 

Вуличне освітлення:

  • на ділянках з інтенсивним вуличним рухом і в місцях концентрації ДТП вуличне освітлення вмикається автоматично з настанням сутінків і вимикається з початком комендантської години (під час застосування на цих територіях графіків відключень електроенергії вуличне освітлення не працює).

Транспорт:

  • пасажирів перевозять 42 одиниці комунального (26 тролейбусів і 16 автобусів) і 130 одиниць приватного громадського транспорту.

Погода:

  • протягом дня спостерігатиметься мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер південний, 7 – 12 м/с, місцями пориви 15 – 20 м/с. Стовпчики термометрів показуватимуть 25° – 27°C тепла. На Сумщині зберігається надзвичайна пожежна небезпека (5 клас). Це сприяє високій ймовірності виникнення та розповсюдження лісових пожеж за наявності джерел займання (відкритого вогню).

Оперативно отримувати інформацію про аварійні відключення за адресами, а також подавати заявки можна за допомогою міського чат-бота «Суми 15-80» у Viber або Telegram.