003.jpg

У п’ятницю, 27 жовтня, міський голова Олександр ЛИСЕНКО взяв участь в урочистостях, присвячених 50-річчю від дня заснування обласної клінічної стоматологічної поліклініки.

Цього дня у приміщенні Палацу культури Сумського НВО зібрались фахівці цього медичного закладу, їхні колеги, представники міської та обласної влади.

Очільник Сум Олександр Лисенко привітав усіх, хто колись працював та працює нині у обласній клінічній стоматологічній поліклініці, з такою поважною датою.

«Вже 50 років на території нашого міста функціонує один з найкращих медичних закладів. Завдяки професіоналізму його фахівців мешканці міста та області отримують якісні стоматологічні послуги. Знаю, що тут працюють одні з найкращих лікарі-стоматологи. І я вдячний кожному із вас за вашу нелегку працю – працю лікаря», – звернувся міський голова до присутніх.

Олександр Лисенко побажав медичному закладу процвітання, розвитку і запевнив, що, в свою чергу, міська влада завжди підтримувала і буде підтримувати надалі медичну галузь.

Очільник обласного центру нагородив грамотами міського голови за багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у розвиток стоматологічної галузі, значні досягнення в справі надання лікувально-профілактичної стоматологічної допомоги населенню та з нагоди 50-річчя з дня заснування обласного комунального закладу «Сумська обласна клінічна стоматологічна поліклініка» заступника головного лікаря з медичної частини обласної клінічної стоматологічної поліклініки Інну ПОЛЯКОВУ, завідувача стоматологічного відділення № 3, лікаря-стоматолога дитячого обласної клінічної стоматологічної поліклініки Світлану АБРАМЕЦЬ, лікаря-стоматолога-ортопеда ортопедичного відділення обласної клінічної стоматологічної поліклініки Анатолія ПОЛТОРАЦЬКОГО, лікаря-стоматолога-терапевта стоматологічного відділення № 1 обласної клінічної стоматологічної поліклініки Валентину БІЛОБРОВУ.