006.jpg

Шановні жителі сумської громади!

Від імені депутатського корпусу та виконкому Сумської міської ради прийміть привітання з нагоди двох визначних для нашої країни свят – Дня Державного прапора та Дня Незалежності України!

У далекому 1991 році ми щиро раділи урочисто проголошеній Незалежності, та протягом 30 років будували свою власну омріяну незалежну державу. Коли у 2014 році росія захопила наш Крим і вторглась на Донбас, день Незалежності набув ще більшої знаковості. Ми зрозуміли, що агресора не зупиняють міжнародно визнані кордони, тому нашу омріяну волю, нашу свободу і незалежність уже понад 10 років ми виборюємо на полях війни зі зброєю в руках.

Втретє поспіль ми відзначаємо головне свято України у реаліях війни. Щохвилини на кількох фронтах зухвалий і безжальний ворог намагається знищити нас фізично, та морально підірвати наш вільний дух. Але пам’ятаймо, що українці – це нація героїв, і протягом багатьох століть ми завжди давали гідну відсіч загарбникам.

Пам’ятаймо в ці дні, що головної уваги й пошани заслуговують воїни наших Збройних сил. Кожен із нас і всі разом маємо шанувати й пам’ятати захисників і захисниць, які загинули за Україну.

У ці дні ми розуміємо, що урочисті заходи в будь-який момент може перервати сирена повітряної тривоги, адже ворог навмисно може посилити свої атаки. Але ми об’єднані любов’ю до своєї держави і з гордістю та честю піднімемо українські синьо-жовті прапори, аби гідно відзначити 33 річницю Незалежності України. Зі святом!

З повагою

Виконуючий обов’язки міського голови, секретар Сумської міської ради Артем КОБЗАР

Депутати Сумської міської ради