002.jpg

На честь Дня Державного Прапора та 33 річниці Незалежності України в.о. міського голови Артем КОБЗАР та представники депутатського корпусу привітали військовослужбовців та вручили нагороди.

В. о. міського голови Артем КОБЗАР, його заступники Римма БИКОВА, Станіслав ПОЛЯКОВ, депутати міської ради взяли участь у церемонії нагородження військовослужбовців, бійців добровольчих загонів, членів громадських організацій та підприємців, які від початку повномасштабного російського вторгнення постійно допомагають українському війську.

Зокрема, Артем Кобзар підкреслив, що вже 912 діб триває активна фаза десятирічної російської війни. І українські захисники щодня проявляють особисту мужність і героїзм, відданість військовій справі та військовій присязі, захищаючи країну від ворога. Тому кожен боєць ЗСУ – національний герой.

«В ці дні ми відзначаємо найголовніші державні свята, День нашого національного прапора, і 33 річницю Незалежності України. Хочу від імені усієї громади подякувати кожному бійцю, який захищає нашу державу. 24 лютого 2022 року світ жахнувся російській агресії, і ніхто у світі не вірив, що ми вистоїмо перед величезною навалою ворога. Але завдяки хоробрості і відданості добровольців і воїнів Збройних Сил України ми сьогодні показуємо нашу військову міць, і завдяки вашій мужності весь світ підтримує Україну. Дякуючи нашим оборонцям ми підняли сьогодні зранку синьо – жовтий стяг над нашим містом і цим показали, що Україна і її народ – незламні. Шлях до перемоги дуже важкий, і ми низько вклоняємось вам, дорогі наші воїни, за ваш військовий подвиг. Віримо в нашу Перемогу і робимо все для того, аби її наблизити», – сказав Артем Кобзар.

Головне побажання військовослужбовцям від сумської громади - повернутись неушкодженими з перемогою до своїх родин, де діти, дружини, батьки й друзі чекають своїх героїв.

Потому відбулось нагородження військовослужбовців низки військових частин, яким вручили Почесні відзнаки Сумської міської ради «За заслуги перед містом III ступеня», Подяки і Грамоти міського голови.