002.jpg

В. о. міського голови Артем КОБЗАР побував у трудових колективах і організаціях Сумської МТГ та вручив подяки, грамоти й подарунки з нагоди 369-ої річниці заснування міста.

Подякою міського голови з врученням нагрудної відзнаки відзначив Артем Кобзар т. в. о. начальника Сумського міського ТЦК та СП, підполковника Сергія ХАРЧЕНКА.

Грамотою міського голови вшанували начальника управління патрульної поліції Олексія КАЛЮЖНОГО та увесь особовий склад департаменту УПП в Сумській області за самовіддані дії, виявлені за надзвичайних обставин для захисту державного суверенітету, зміцнення обороноздатності й безпеки України і сумської громади.

«369-у річницю міста ми не можемо святкувати так, як це було раніше. Сьогодні безпекова ситуація змушує нас щохвилини бути напоготові до найскладнішого. Але, попри все, кожен із керівників підприємств нашої громади та кожен працівник від першого дня повномасштабного вторгнення, незважаючи на небезпеку, залишаються працювати і цим показують свою особисту стійкість, підтримують нашу громаду. Це дає нам впевненість, що разом ми вистоїмо. І від імені всієї громади ми подякували їм за це, вручивши символічні відзнаки», – сказав в. о. міського голови.

Від імені жителів сумської громади, депутатського корпусу та виконавчого комітету Артем Кобзар вручив грамоту міського голови директору КНП «Сумська обласна клінічна лікарня» Володимиру ГОРОХУ, в його особі подякувавши усьому великому медичному колективу, який самовіддано виконує свою роботу, лікуючи жителів Сумщини, серед яких і жителі Сумської МТГ.

Відзначила громада й Героїв без зброї – колектив ДСНС. Грамоту міського голови з подякою Артем Кобзар передав начальнику Сумського районного управління ГУ ДСНС України у Сумській області Ярославу КРАВЧЕНКУ. З перших днів повномасштабного вторгнення, ризикуючи своїми життями, рятувальники першими прибувають на місця ворожих влучань, вгамовують пожежі, рятують людей з-під руїн житлових будинків

З нагоди Дня міста відзначили також колектив АТ «Сумиобленерго». У складних умовах енергетики намагаються забезпечити подачу електроенергії яка необхідна мешканцям, міській інфраструктурі, промисловим підприємствам.

Вдячна сумська громада й працівникам Сумської філії ТОВ «Газорозподільні мережі» за безперебійне газопостачання, яке забезпечують газовики Сумщини, відновлюючи газові мережі після обстрілів і пошкоджень. Грамоту міського голови передали головному інженеру підприємства Євгенові ШИНКАРЕНКУ.

Грамоту з нагоди дня міста зі словами поваги від сумської громади трудовому колективу вручили й директору ТОВ «Кусум Фарм» Олександру МАРИКІНУ. Підприємство з іноземними інвестиціями, надає робочі місця й сплачує податки до бюджету громади та виробляє для українського ринку медичні препарати.

Сумська громада з нагоди Дня міста висловлює глибоку шану й повагу колективу КНП «Сумський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», який очолює Сергій БУТЕНКО. Попри ворожі удари й небезпеку медичні бригади завжди напоготові виїхати на виклики та надати медичну допомогу.