005.jpg

У Сумах під час апаратної наради при в. о. міського голови Артемові КОБЗАРЮ містянам вручали відзнаки за оборону України, професійні дії в надзвичайних ситуаціях, гуманітарну діяльність.

Насамперед присутні вшанували пам’ять сумчан, котрі загинули напередодні, 8 вересня, та всіх оборонців України.

Потому перейшли до церемонії нагородження.

«Сьогодні з нагоди Дня міста ми нагороджуємо і вітаємо представників нашої сумської громади, які захищають Україну, виїздять на «прильоти» та допомагають постраждалим після ворожих обстрілів. Я відчуваю до кожного з вас велику вдячність, і щиро дякую кожному із вас за те, що протягом цих двох з половиною років російської війни ви даєте нашій громаді впевненість. Впевненість у тому, що нас надійно захищають військові, і в тому, що місто живе завдяки цивільним людям, котрі тут залишаються. Кожен із вас вкладає свою мужність та стійкість у наше загальне прагнення й віру, що Суми – вистоять!» – сказав в. о. міського голови Артем Кобзар.

З нагоди Дня міста відзначили військовиків, а також цивільних, які своєю щоденною працею забезпечують роботу критичної інфраструктури, ліквідовують наслідки надзвичайних ситуацій, допомагають постраждалим і всім, хто цього потребує. Серед них медики, комунальники, посадовці міської ради, громадські та благодійні організації.

Почесні відзнаки виконавчого комітету Сумської міської ради «Захисник України. Герой міста Суми» вручили 20 військовикам. За тих із них, хто з не зміг прибути на нагородження особисто, відзнаки отримували їхні рідні.

Серед відзначених Почесними грамотами та грамотами міського голови, подяками, – особовий склад 27-ої Сумської реактивної артилерійської бригади імені кошового отамана Петра Калнишевського, трудові колективи КНП «Центральна міська клінічна лікарня», КНП «Клінічна лікарня № 5», КНП «Клінічна лікарня Святого Пантелеймона», департаменту інфраструктури міста, КП «Зеленбуд», КП «Міськсвітло», КП «Шляхрембуд», а також благодійники з Представництва Данської Ради у справах біженців в Україні, World Central Kitchen, ГО «Добробат», ГО «Проліска», БО «Благодійний фонд «Global Empowerment Mission UA», ГО «Центр євроініціатив», відокремленого підрозділу молодіжної організації «Пласт – Національна скаутська організація України» у місті Суми «Станиця Суми», працівники структурних підрозділів міської ради, старости.

Почесну відзнаку Сумської міської ради «За заслуги перед містом» III ступеня передали завідувачу сектору з питань надзвичайних ситуацій та оповіщення управління муніципальної безпеки Дмитрові ВЕРЕМІЄНКУ.

Разом з Артемом Кобзарем нагороди сумчанам вручали голова депутатської фракції «ВО «Батьківщина» Анатолій САГАЧ, голова депутатської фракції політичної партії «Європейська Солідарність» Вадим АКПЄРОВ, заступник голови депутатської фракції «Сила і честь» Ірина ДЯДЕНКО. Від себе особисто та всієї громади вони висловили вдячність нагородженим за те, всі вони, кожен на своєму місці, сумлінно виконують поставлені завдання, і бойові, і професійні.

Суми|новини Сум|сумські новини|укрнет