Надрукувати
Перегляди: 3021

Інформаційне повідомлення
про проведення громадського обговорення під час розгляду питання
про присвоєння назв (найменувань) мікрорайону між вулицями Михайла Кощія, Миколи Данька та Проектна № 12 і нових вулиць у цьому мікрорайоні у місті Суми

1. Організатор громадського обговорення: управління архітектури та містобудування Сумської міської ради.

2. Об’єкти права власності, яким пропонується присвоїти назви (найменування): мікрорайон між вулицями Михайла Кощія, Миколи Данька та Проектна № 12 і нові вулиці у цьому мікрорайоні у місті Суми.

3. Пропозиції та обґрунтування щодо присвоєння назв (найменувань) об’єктам права власності: пропонується присвоїти назву (найменувати) мікрорайон між вулицями Михайла Кощія, Миколи Данька та Проектна № 12 - житловий масив «Озерний» та присвоїти назви (найменувати) вулиці у цьому мікрорайоні (схема додається):


з/п

Найменування

Вулиці

1

Вербна

2

Журавлина

3

Заплавна

4

Затишна

5

Зоряна

6

Озерна

7

Окружна

8

Очеретна

9

Прибережна

10

Рибальська набережна

11

Щаслива

Проїзди

1

Затишний

2

Щасливий

Тупики

1

1-й Вербний

2

2-й Вербний

3

1-й Журавлиний

4

2-й Журавлиний

5

1-й Прибережний

6

2-й Прибережний

4. Суб’єкт, що вносить пропозицію щодо присвоєння назв (найменувань) об’єктам права власності: Сумський міський голова.

5. Строк, місце, час проведення заходів з громадського обговорення: 22 березня 2019 року о 14-00 годині засідання за круглим столом за адресою: м. Суми, майдан Незалежності, 2, кабінет 59.

6. Поштова адреса та адреса електронної пошти, строк і форма для подання пропозицій (зауважень): пропозиції (зауваження) надсилаються у письмовій чи електронній формі із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.
Адреса електронної пошти: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
Поштова адреса: вул. Воскресенська, 8А, м. Суми, 40000.
Строк для подання пропозицій (зауважень): до 10 квітня 2019 року включно.

7. Місцезнаходження та номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення:м. Суми, вул. Воскресенська, 8А; номер телефону 700-102.

8. Прізвище та ім’я особи, що проводить заходи громадського обговорення: начальник управління архітектури та містобудування Сумської міської ради – головний архітектор Кривцов Андрій Володимирович.

9. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення: до 24 квітня 2019 року, на офіційному веб-сайті Сумської міської ради.