Надрукувати
Перегляди: 3416

1. Організатор громадського обговорення: управління архітектури та містобудування Сумської міської ради.

2. Об’єкт права власності, якому пропонується присвоїти назву (найменування): сквер Щастя, що знаходиться між вулицею Кузнечною, Покровською площею та вулицею 1-ша Набережна р. Стрілка (район МакДональдзу).

3. Суб’єкт, що вносить пропозицію щодо присвоєння назв (найменувань) об’єктам права власності: Сумський міський голова.

4. Строк, місце, час проведення заходів з громадського обговорення: 30 серпня 2019 року о 14-00 годині засідання за круглим столом за адресою: м. Суми, майдан Незалежності, 2, кабінет 59.

5. Адреса електронної пошти, строк і форма для подання пропозицій (зауважень): пропозиції (зауваження) надсилаються в електронній формі із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.
Адреса електронної пошти: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
Строк для подання пропозицій (зауважень): до 27 вересня 2019 року включно.

6. Місцезнаходження та номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення:
м. Суми, вул. Воскресенська, 8А; номер телефону 700-102.

7. Прізвище та ім’я особи, що проводить заходи громадського обговорення: начальник управління архітектури та містобудування Сумської міської ради – головний архітектор Кривцов Андрій Володимирович.

8. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення: до 11 жовтня 2019 року, на офіційному веб-сайті Сумської міської ради.