003.jpg

Відділ у справах молоді та спорту оголошує про обговорення проєкту цільової комплексної Програми «Суми – громада для молоді» на 2022-2024 роки. 

Мета програми - створення умов, що сприяють залученню молоді до громадського, політичного, соціально-економічного, культурного життя суспільства, популяризації ролі та важливості участі молоді у процесі ухвалення рішень та залучення молоді до участі у громадському житті, до прийняття рішень на всіх етапах формування та реалізації молодіжної політики на території Сумської міської територіальної громади.

Обговорення відбувається з врахуванням Постанови КМУ від 09 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та Протоколу позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 20 жовтня 2021 року №39.

Пропозиції та зауваження до даного проєкту Програми приймаються з 24 жовтня по 07 листопада 2021 року (включно) на електронну пошту відділу у справах молоді та спорту (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) або у паперовому вигляді за адресою: м. Суми, вул. Харківська 35, каб. 204.

До розгляду не приймаються пропозиції, які мають неконкретний характер, містять ненормативну лексику, наклепи, образи, суперечать чинному законодавству України.

Всі отримані пропозиції будуть опрацьовані по 12 листопада 2021 року (включно).

Інформація про результати обговорення з громадськістю та стан врахування пропозицій буде оприлюднена на Інформаційному порталі Сумської міської ради.

Контактна особа – головний спеціаліст відділу у справах молоді та спорту Тетяна САХНЮК, (0542) 700 517.

Ознайомитися з проєктом Програми