007.jpg

1. Організатор громадського обговорення: Управління архітектури та містобудування Сумської міської ради.

2. Об’єкт права власності, якому пропонується змінити назву (найменування): вулиця Писарівська в місті Суми Сумського району Сумської області.

3. Пропозиції та обґрунтування щодо зміни назви (найменування) об’єкта права власності: пропонується змінити назву вулиці Писарівська на вулицю Євгена Коростельова в місті Суми Сумського району Сумської області.

Коростельов Євген Володимирович трагічно загинув 19 листопада 2019 року захищаючи нашу державу на передовій. З початку бойових дій на сході нашої країни Коростельов Євген Володимирович у званні полковника обіймав посаду командира бригадної артилерійської групи 25 окремої повітрянодесантної бригади, а у 2019 році був призначений командиром 128 окремої гірсько-штурмової бригади. За час служби Коростельов Євген Володимирович неодноразово нагороджувався медалями, мав орден Богдана Хмельницького ІІІ та ІІ ступенів.

Коростельов Євген Володимирович разом з родиною постійно проживав у місті Суми, закінчив ЗОШ № 18 у місті Суми, похований на Алеї Героїв.

4. Суб’єкт, що вносить пропозицію щодо зміни назви (найменування) об’єкта права власності: депутат Сумської міської ради Лазарєв Єфрем Олександрович (депутатський запит від 07.12.2021 № 3, підтриманий депутатами Сумської міської ради згідно рішення від 17.12.2021 № 2552-МР).

5. Строк проведення заходів з громадського обговорення: громадське обговорення у формі електронної консультації проводиться з дня оприлюднення зазначеного інформаційного повідомлення і до 03 травня 2022 року.

6. Поштова адреса та адреса електронної пошти, строк і форма для подання пропозицій (зауважень): пропозиції (зауваження) подаються на адресу електронної пошти: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 03 травня 2022 року включно.

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції у письмовій формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження; анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

7. Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: м. Суми, вул. Воскресенська, 8А, Управління архітектури та містобудування Сумської міської ради (700-103), Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

8. Прізвище та ім’я особи, що проводить заходи громадського обговорення: в.о. начальника Управління архітектури та містобудування Сумської міської ради Бондаренко Ольга Олегівна.

9. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення: до 17 травня 2022 року, на офіційному сайті Сумської міської ради.